Psykoterapia

Olen koulutukseltani psykologi sekä psykoterapeutti. Työurallani olen ehtinyt toimia monenlaisissa työtehtävissä lastensuojelusta kuntoutukseen ja työterveyteen. Psykologin/psykoterapeutin työn ohella toimin paljon myös työnohjaajana (erit. sosiaali- ja terveydenhuollon sekä opetusaloilla) ja koulutan myös säännöllisesti työelämään liittyvissä asioissa.

Olen tavannut töissäni hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia henkilöitä keskosista yli satavuotiaisiin. Koen tämän monimuotoisuuden rikastuttavan tapaani toimia psykoterapeuttina. Jatkoin myös psykoterapeutin opintojani ja valmistuin vaativan erityistason psykoterapeutiksi elokuussa 2016.

Psykoterapeuttina työskentelyni lähtökohta on tasavertainen ja hyvässä kontaktissa tapahtuva hoitosuhde. Lähestyn ihmistä kokonaisvaltaisesti ja ainutlaatuisena yksilönä enkä siksi tapaa laittaa erityistä painoarvoa asiakkaan tietylle diagnoosille. Tästä lähtökohdasta toivotan kaikki asiakkaani tervetulleeksi psyykkisen pahoinvoinnin laadusta riippumatta.

Kokemusta omaan kuitenkin eniten masennuksen, ahdistuksen, pelkojen, pakko-oireilun, syömishäiriöiden, kroonisen kivun, unettomuuden, lapsettomuuden, parisuhdeongelmien, väkivallan sekä työuupumuksen hoidosta. Aikuisten lisäksi hoidan myös lapsia ja nuoria.

Lue lisää tavastani toimia psykoterapeuttina sekä Gestalt -terapiasta

Kelan myöntämät pätevyydet

- Aikuiset 26-67-vuotiaat: Yksilö- ja ryhmäterapia/ET- pätevyys
- Nuoret 16-25-vuotiaat: Yksilö- ja ryhmäterapia
- Vanhempien ohjaus/ET- pätevyys

Hinnat

Katso hinnasto

Kysy myös kotikäyntejä ja asiakkaan arjessa tehtävää laaja-alaisempaa psykososiaalista kuntoutusta.